Mlaku Dewe-dewe Kowe Wes Karo Liyane Chord Lilakno Lungaku – Losskita dari Kunci C

Berikut chord Lilakno Lungaku dari Losskita. Lilakno Lungaku merupakan singel pertama Losskita. Lagu ini ditulis Shasi dan Tegar Binarta.

Chord gitar Lilakno Lungaku dimainkan dari kunci C. Aku ora nyongko bakal ngene akhire dadi.. mlaku dewe dewe.. mergo.. tresno ra iso di peksakno ati ikhlas lan nrimo legowo.. Senajan kowe lungo dongaku tetep iseh ono mugo.. kowe tambah bahagio.. mantepke atimu kowe kudu percoyo tanpo aku kowe tetep iso.. mugo.. leh restune wong tuo..

Lilakno lungaku lurusno dalan mlakumu ra bakal tak ganggu urusanmu.. Mlaku dewe dewe kowe wes karo liyane mugo Gusti maringi restune.. Senajan kowe lungo dongaku tetep iseh ono mugo.. kowe tambah bahagio.. mantepke atimu kowe kudu percoyo tanpo aku kowe tetep iso.. mugo.. leh restune wong tuo..

Lilakno lungaku lurusno dalan mlakumu ra bakal tak ganggu urusanmu.. Mlaku dewe dewe kowe wes karo liyane mugo Gusti maringi restune.. mugo Gusti maringi restune.. mugo Gusti.. maringi restune..

Please Post Your Comments & Reviews

Your email address will not be published. Required fields are marked *