Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Katarak adalah seksyen kanta mata  kotor yang biasanya jelas dan mengaburi penglihatan.

Katarak tidak menyebabkan kesakitan dan termasuk penyakit yang sangat biasa.

Kanta mata adalah bahagian telus di belakang pupil (dot hitam di tengah-tengah bahagian gelap mata) yang berfungsi untuk menumpukan cahaya pada lapisan retina.

Dengan kejelasan katarak, kanta mata dikurangkan dan cahaya yang memasuki mata tersumbat.

Semakin bertambah umur, kanta mata biasanya akan perlahan-lahan berlumpur dan berkabus. Jadi katarak adalah penyakit yang biasa berlaku seperti yang kita semakin tua.

Banyak pesakit yang akhirnya memerlukan pembedahan untuk menggantikan kanta yang rosak dengan kanta tiruan.

Ikuti kisah ini…

Wanita 74 Tahun Ini Terkejut Tak Perlu Lagi Jalankan Pembedahan Katarak Mata Kali Kedua. Ini Rahsianya.

[DAH TAK PERLU PEMBEDAHAN KATARAK SELEPAS AMALKAN MEGADOSE DAN CAROTOMAX]
.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
.

Saya Sabariah Binti Abdul Rahman, berusia 74 tahun. Saya baru menjalani pembedahan katarak mata kanan pada 8 Disember 2016 yang lalu. Pembedahan mata kiri pula dijadualkan pada 9 Januari 2017.
.

Selepas pembedahan pertama, saya mengambil Vivix dan Carotomax secara megadose bagi tujuan pemulihan. Namun kesan lain yang saya dapat selepas pengambilan secara megadose itu, saya tidak lagi perlu menjalani pembedahan untuk mata kiri kerana didapati mata semakin sihat.
.

Lebih menggembirakan, selepas sebulan dibedah, sewaktu pemeriksaan susulan di Pusat Katarak MAIWP, didapati power kedua-dua mata saya semakin menurun dengan banyak.
.

Alhamdulillah, saya kini masih dalam proses pemulihan disebabkan faktor umur yang semakin meningkat. Saya juga masih meneruskan pengambilan suplemen lain untuk kesihatan yang lebih optimum.
.

Kalau nak cuba turunkan power mata anda, tak salah mencuba sesuatu yang baik dan mempunyai kajian seperti di Shaklee.
.

Terima kasih.

 

BAGAIMANA SAYA BOLEH DAPATKAN VIVIX SHAKLEE?

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi Puan Zulaikha ditalian 018-3164133 untuk mendapatkan konsultasi tentang tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.

beli-sekarang-juga

 

 

This Post Has 2 Comments

    1. BEtul kak zarith 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu
×
×

Cart