Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bila kita dapat kawal tekanan darah, kita dapat cegah dari penyakit seperti kegagalan jantung, stroke, penyakit buah pinggang kronik dan serangan jantung.

Ramai orang menghidap tekanan darah tinggi bertahun-tahun tanpa mereka sedar. Sebab biasanya, darah tinggi ini TIADA SIMPTOM.

Tapi bila dibiarkan tanpa rawatan, ia boleh rosakkan arteri dan organ-organ penting dalam badan. Sebab tu ia dipanggil SILENT KILLER.

Testimoni : Hipertensi Sampai Kena Warded Akibat Stroke

darah tinggi punca stroke

 

Mak saya kena warded disebabkan hypertensi yang mengakibatkan stroke dan kolestrol tinggi. Selepas amalkan VIVIX, paras darah makin turun, mak makin cergas dan bertenaga. Yang penting, orang tegur mak makin muda dan berseri.

BAGAIMANA NAK DAPATKAN VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi Puan Zulaikha ditalian 018-3164133 untuk mendapatkan konsultasi tentang tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Muar dan Tangkak, saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Muar dan Tangkak.

BACA : Lelaki Ini Alami Masalah Penglihatan Akibat Strok, Hasil Keputusan Doktor Memeranjatkan!

beli-sekarang-juga

Leave a Reply

CommentLuv badge

Testimoni : Hipertensi Sampai Kena Warded Akibat Stroke
Close Menu
×
×

Cart