Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dalam kesyukuran kita tatkala mendapat khabar berita jemputan menjadi tetamu Allah, banyak persiapan mental dan fizikal yang perlu kita persiapkan dalam memenuhi jemputan Allah.

Menjadi tetamu Allah, selain persiapkan diri dengan bekalan ilmu secukupnya agar amal ibadah diterima Allah, salah satu perkara yang tak boleh dipandang remeh juga adalah persiapan kesihatan diri dari sudut mental dan fizikal.

Betapa ramai yang teruji kesihatannya tatkala menjejakkan kaki ke tanah haram, sayangnya ibadah menjadi terhad dan tidak dapat melaksanakannya dengan khusyuk dan sempurna.

Lebih-lebih lagi bila kita memenuhi jemputan Allah diusia yang agak lewat, dengan keadaan fizikal kita yang dah tak berapa ada kudrat..namun terasa rugi jika kita melepaskan peluang tersebut dan tidak memanfaatkannya dengan sebaik mungkin.

Jadi, selain daripada mempersiapkan diri dengan bekalan ilmu, antara persiapan wajib untuk menunaikan haji dan umrah adalah bekalan suplemen sebagai ikhtiar agar kesihatan diri tetap maintain untuk melaksanakan ibadah haji dan umrah.

Ikuti pengalaman wanita ini dalam membuat persiapan dalam menunaikan ibadah umrah.

 

6 Suplemen Penting Mesti Bawa Ketika Haji Dan Umrah

Vitamin C – untuk tingkatkan imun badan

B Complex – untuk berikan tenaga berpanjangan

Ostematrix – untuk atasi lenguh kaki, kejang otot, sakit badan

Nutriferon – immune booster cegah jangkitan penyakit

Performance drink – cegah badan dari dehydration

Cinch tea – berikan tenaga, elak lesu mengantuk

 

Suplemen haji dan umrah

 

Pelaburan untuk kesihatan adalah tindakan yang bijak, lebih-lebih lagi dengan suplemen yang dijamin selamat, berkualiti tinggi dan berkesan. Apalah nilainya jika kita tak dapat tumpukan sebaiknya ibadah disana nanti?

Untuk dapatkan SET HAJI DAN UMRAH ini boleh whatsapp 0183164133 atau terus klik pada eSell dibawah dan anda boleh membuat pembelian secara online menggunakan kad kredit/debit. Selamat melabur untuk kesihatan, selamat beroleh haji/umrah yang mabrur!

Set haji umrah

 

 

Leave a Reply

CommentLuv badge

6 Suplemen Penting Mesti Bawa Ketika Haji Dan Umrah
Close Menu
×
×

Cart