Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Susah Tidur?

Tidur yg lena dan bangun pagi dalam keadaan ‘fresh’ adalah keperluan utk kita jalani kehidupan yg sihat. Tidur yg berkualiti berperanan dalam meningkatkan sistem ketahanan badan kita. Tumor necrosis factor, iaitu cancer fighter yg paling berkuasa dalam badan kita diaktifkan 10 kali ganda bila kita tidur lena. Tanpa tidur yg berkualiti, natural killer cell kita akan menjadi lemah.

Banyak kajian yg mengaitkan kurang tidur dengan masalah2 kesihatan seperti obesiti, darah tinggi dan diabetes.

Hakikatnya ada di kalangan kita yg sukar utk tidur lena. Berkelip2 mata sampai ke waktu dinihari pun tak boleh tidur2.

Untuk orang yang hadapi masalah mcam ni, cuba ambil 2 biji Res-V sebelum tidur. Tau2 jam dah bunyi je nanti. Tak ada lagi kelip2 macam sebelum ni.

Kajian menyatakan antioksidan membantu mendapatkan tidur yg lena. Bukan itu saja, ia juga memperbaiki sel2 kita yang seharian dihambat stress luar dan dalam.

Res-V now ada offer,

BELI 2 DISKAUN 5%

BELI 6 PERCUMA 1

Berbaloi ke berbaloi sangat?

Mari sini rebut laju2

Order Sini

Leave a Reply

CommentLuv badge

Masalah Susah Tidur
Close Menu
×
×

Cart