Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sebelum ni saya pernah stori yang bells palsy ni boleh attack sesiapa sahaja — tanpa mengira umur dan jantina. Hatta kanak-kanak pun tak terkecuali. Dan punca terjadinya bells palsy pun UNKNOWN. Tak diketahui.

Namun mungkin anda tak sangka yang sebenarnya ramai artis-artis dan selebriti yang pernah juga diserang penyakit bells palsy ini. Saya pun baru je tahu, tak sangka! Sebab kita tengok dia relaks je berlakon, rupanya masa tu memang tengah kena bells palsy.

6 Artis Popular Yang Pernah Diserang Bells Palsy

1# ALEXIS DENSIOF

Alexis-Deniso
kredit photo : bigstock

Didiagnosis dengan bells palsy ketika dalam perlawanan akhir musim untuk “Angel,” sebelah kiri Densiof muka lumpuh untuk beberapa bulan.

2# TERRANCE HOWARD

terrance howard bells palsy
kredit photo : bigstock

Pelakon “Hustle And Flow” ini bergelut dengan bells palsy selama beberapa bulan di sekolah tinggi.

3# GEORGE CLOONEY

bells palsy pelakon

Clooney mengalami bells palsy selama beberapa tahun semasa di sekolah menengah dan menjadikannya satu tempoh “masa yang paling teruk dalam hidup saya.”

4# KATIE HOLMES

bells palsy

Bekas isteri kepada Cruise ini juga memiliki tanda kesan daripada bells palsy.

 

5# PIERCE BROSNAN

james bond bells palsy

Bintang filem James Bond ini pernah menderita penyakit bells palsy ketika usia muda namun kembali sembuh selepas itu.

 

6# SYLVESTER STALLONE

SYLVESTER STALLONE bells palsy

“Rocky” sudah menghidap bells palsy sejak lahir dan itu menjejaskan sedikit pertuturannya.

 

Sebenarnya ramai diluar sana yang pernah ada pengalaman menghadapi penyakit bells palsy ini. Ada yang makan masa berbulan untuk sembuh bahkan ada juga yang ambil masa bertahun untuk pulih semula.

Namun syukur ada alternatif dan ikhtiar lain yang pesakit boleh lakukan selain daripada pengambilan steroid dan ubatan iaitu vivix shaklee.

Cuba lihat testimoni ini :

bells palsy sembuh!

 

bells palsy sembuh1

Kalau ditanya berapa harga vivix ini, saya pasti pesakit bells palsy sanggup dapatkan 10 botol terus kerana kos rawatan untuk bells palsy tidak kurang mahalnya dan mencecah ribuan ringgit.

Berapa Yang Perlu Anda Laburkan?

Harga untuk sebotol Vivix hanya bernilai RM 475. Namun untuk permulaan saya mencadangkan 2 botol Vivix serta suplemen tambahan yang lain yang perlu untuk masalah bells palsy.

BAGAIMANA NAK DAPATKAN VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi Puan Zulaikha ditalian 018-3164133 untuk mendapatkan konsultasi tentang tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.

download

 

Leave a Reply

CommentLuv badge

Lumpuh Sebelah Muka : 6 Artis Popular Pernah DiSerang Bells Palsy
Close Menu
×
×

Cart