Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ramai orang ada masalah kolesterol tinggi tanpa mereka sedar terutama mereka yang berbadan kurus.

Kurus bukan tanda kita bebas dari masalah kolesterol tinggi. Kadang-kadang orang yang berbadan kurus ni lagi tinggi kolesterol berbanding yang lain.

Kerap Berdebar Salah Satu Signal Kolesterol Tinggi

Banyak tanda kolesterol tinggi dalam badan antaranya :

  • Senak dada sebelah kiri
  • Mudah letih dan mengantuk
  • Kaki membengkak
  • Timbul bintik-bintik putih (biji lemak)
  • Kerap sakit kepala, rasa berat dab tegang belakang leher

Ikuti pengalaman wanita ini menurunkan kolesterol tinggi yang dihidapinya.

Cinta pertama saya dengan Shaklee bermula dengan set Kolesterol. Saya dikesan mempunyai paras kolesterol yang tinggi sejak sebelum berkahwin. Doktor menasihatkan saya untuk jaga pemakanan.

Apabila telah melahirkan anak, paras kolesterol jahat saya makin tinggi dan saya mula rasa selalu letih, sakit kepala,migrain teruk dulu, sampai tahap kena duduk dalam bilik gelap tanpa cahaya dan bunyi, juga jantung selalu berdebar-debar.

Kolesterol Tinggi Boleh Akibatkan Stroke

Membaca maklumat bahawa bahayanya kolesterol tinggi ni sehingga boleh membawa kepada masalah jantung, strok buatkan saya tak senang duduk.

Saya mula risau. Saya pergi buat pemeriksaan Dan doktor menyuruh saya makan ubat kolesterol dan meminta saya makan selama setahun untuk dipantau. Saya enggan bergantung pada ubat sintetik.

Saya mencari alternatif dan bila pergi farmasi saya dicadangkan dengan suplemen semulajadi Shaklee.

Ya.

Saya memilih set kolesterol Shaklee. Lecithin+Alfalfa paling saya konsisten sehingga beberapa bulan saja dah menampakkan penurunan.

Kemudian saya tambah dengan Omega dan Phytocol. Alhamdulillah kolesterol turun, kesihatan bertambah baik. Saya merasa lebih sihat dan bertenaga.

Syukur alhamdulillah.

cara-turunkan-kolesterol-tinggi-dengan-cepat

Kesihatan kita ini, tiada galang ganti. Ingat semula apa perasaan ketika kita mula-mula menerima berita ini, doktor pula yang terlebih bimbangkan keadaan anda akibat kadar kolesterol yang terlalu tinggi.

Terbayang pula wajah insan yang kita sayang. Anak-anak yang masih kecil dan perlukan perhatian. Masih skeptikal dan berkira untuk pelaburan, sedangkan diluar sana ramai dah boleh menarik nafas lega selepas mengambil SET KOLESTEROL ini.

Hubungi saya Zulaikha 0183164133 atau klik eSell dibawah untuk menurunkan paras kolestrol dalam tubuh anda!

Set kolesterol shaklee

Leave a Reply

CommentLuv badge

Kerap Berdebar Tanda Kolesterol Tinggi?
Close Menu
×
×

Cart