Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ubat diabetes hanya mengawal tahap gula dalam badan. Bukan menyembuhkan. Sebab itu tak ada orang yang sembuh dengan makan ubat-ubatan tersebut.

Bila gula tak terkawal, maka datang komplikasi seperti kerosakan ginjal, stroke, serangan sakit jantung dan sebagainya.

Cara yang menyembuhkan adalah jaga pemakanan. Makan makanan berkhasiat termasuk suplemen. Paling bagus berpuasa. Bila gula rendah, ubat-ubatan sintetik itu boleh dikurangkan.

Paling menakutkan bagi seorang penghidap diabetes, apabila mendapat luka di bahagian badan terutamanya di bahagian kaki. Kelewatan mendapat rawatn boleh mengundang bahaya besar kepada pesakit diabetes.

Cara Cepat Sembuhkan Luka Penghidap Diabetes

Mari saya ceritakan kisah seorang penghidap diabetes yang mendapat luka dibahagian kakinya. Saya gelarkan dia sebagai Puan A.

Hampir 5 tahun Puan A merana dengan penyakit kencing manis , sehingga beliau pernah berhenti ambil insulin gara-gara result bacaan sentiasa abnormal. Sehinggalah keadaan menjadi paling kritikal.

Bermula dengan gigitan serangga

Ceritanya bermula akibat gigitan serangga dibahagiaan kaki, pelik kerana kesan gigitan itu sangat gatal hampir setiap malam Puan A asyik menggaru sehingga gigitan serangga itu menjadi luka yang mengerikan, bernanah, bengkak dan sakit sehinggakan tidak boleh berjalan.

Akhirnya Puan A memutuskan untuk pergi ke hospital juga untuk menerima rawatan, luka yang agak teruk jadi doktor meminta untuk terus ditahan di wad bagi menerima rawatan dan dalam masa yang sama, bacaan gula juga meningkat.

Anak Puan A lah yang paling risau , takut dengan saranan doctor untuk memotong kaki emaknya akibat virus sudah mula merebak di bahagian tulang dan atas faktor itulah Puan A tidak dapat berjalan.

Selepas itu, anak Puan A mengambil keputusan untuk ikhtiar dengan vitamin shaklee dan pertamanya hanyalah Herbal Blend, kemudian kami nasihatkan Puan A untuk mengambil vivix.

Syukur selepas habis consume beberapa botol vivix, bacaan gula dalam darah semakin cantik dan doktor sendiri terkejut dan mengatakan kemungkinan besar operation untuk potong kaki Puan a akan di tangguhkan dahulu, berdasarkan bacaan gula yang semakin menurun.

Cara sembuhkan luka diabetes

Berdasarkan gambar diatas, luka yang besar dan mengerikan ini adalah kaki Puan A yang pada awalnya hanya digigit serangga tetapi menjadi teruk seperti ini ditambah pula kesan daripada hari-hari nurse dressingkan potong dan korek segala kulit dan isi yang tidak sihat.

Syukur luka ini sembuh dengan cepat isi pun cepat tumbuh sihat pula nampak kemerah-merahan , Puan A mula sapukan herbalblend bila isi tumbuh atas nasihat saya sebab takut terkena jangkitan pula dan herbal blend ni boleh bantu luka cepat sembuh.

Alhamdulillah, asbab vivix dan herbal blend , juga patuh dengan nasihat doktor, kini Puan A kembali sihat dan bebas insulin.

Cara beli vivix

 

CARA DAPATKAN VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sekiranya anda ingin mendapatkan bimbingan dan konsultasi sebelum pembelian, sila hubungi Puan Zulaikha ditalian 018-3164133 untuk pertanyaan, bimbingan dan cara pengambilan yang betul akan diberikan setelah pembelian dibuat. Terima kasih 🙂

beli-sekarang-juga

Leave a Reply

CommentLuv badge

Cara Cepat Sembuhkan Luka Penghidap Diabetes
Close Menu
×
×

Cart