Customer Self Pick Up Vivix Shaklee Kawasan Muar

pengedar shaklee muar

Malam tadi sekitar jam 9 dapat call dari seorang lelaki, bertanyakan cara nak dapatkan Vivix Shaklee sebagai ikhtiar untuk anak lelakinya yang mengalami masalah nephrotic syndrome. Katanya taknak cari jauh-jauh, nak ambil dari orang dekat je. Senang.

Lepas bersembang beberapa minit dan sedikit penjelasan tentang vivix shaklee, terus beliau setuju untuk dapatkannya. Awal-awal lagi dah ingatkan yang vivix ni suplemen dan bukan ubat. Tak berfungsi untuk merawat. Namun keistimewaan yang ada pada vivix ni sangatlah membuatkan orang langsung tak hiraukan berapa harganya.

**tak sempat nak bergambar, sobs*

Saya mendoakan anak beliau semakin sihat dan ceria asbab vivix shaklee, inshaAllah.

Saya pengedar aktif Shaklee di kawasan Muar dan seluruh Malaysia.

BAGAIMANA NAK DAPATKAN VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi Puan Zulaikha ditalian 018-3164133 untuk mendapatkan konsultasi tentang tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Muar dan Tangkak, saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Muar dan Tangkak.

beli-sekarang-juga

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge