6 Bulan Terlantar Akibat Slip Disc, Kini Tak Perlu Bergantung Pada Ubat Lagi.

Compliant Concept

“Boleh jalan tapi badan senget sebelah, jalan rasa sakit-sakit kaki, cepat lenguh pinggang, duk lama tak boleh, diri lama tak boleh.. kerja naik motor rasa tak boleh sebab terhentak-hentak… jalan jauh2-jauh kena tongkat sakti laa”

“Baru abis mc 4 bulan kena slip disc, saya kena L4, L5… kaki kiri rasa sakit.. bisa-bisa. Buat nucleoplasty second time.. kurang memberangsangkan, nak kena cari alternatif juga”

“Pernah kena slip disc l4,l7..tanya hospital costing 20k. Lepas tu cuba cari rawatan alternatif.”

Antara luahan dan pengalaman pesakit dan penghidap slip disc. Memang perit. Bukan badan je sakit, duit pun habis nak buat rawatan sana sini. Paling sedih bila lepas rawatan dan habis beribu ringgit keadaan bukan semakin baik, malah semakin teruk.

6 Bulan Terlantar Akibat Slip Disc, Kini Tak Perlu Bergantung Pada Ubat Lagi.

Ini ada satu kisah sebagai perkongsian.

Seorang penghidap slip disc yang dah berbulan terlantar atas katil, kini semakin sembuh dan pulih sepenuhnya tanpa perlu bergantung dengan ubatan lagi. Apa perasaan anda kalau ditempatnya? Mesti rasa syukuuuurrr sangat.

Ibarat mati hidup semula.

DIberi peluang nyawa kedua.

rawatan slip disc

Pengalaman Pesakit Slip Disc 6 Bulan Terlantar Atas Katil

“Chah slip disc kronik. Bedridden almost 6 month last year. Alhamdulillah ambil vivix memang berbeza terus. Yang lain-lain B Complex, Omega dan Oste memang tak miss. AJHT selang sehari sebab jimat.

Period takde hal. Anak pun fully bf lagi. Totally different terus rasanya… Start ambik vivix haritu dah tak mc panjang macam dulu dah. Slip disc ni banyak jenis..kena study result MRI dulu..

Ubat doktor dah tak berkesan untuk Chah. Doktor bagi celebrex 200mg..pastu neurobian dan metylcobal sebagai suplemen. Ada effect jadi gastrik.. Doktor sendiri pun dah pesan jangan amal selalu. So sekarang memang ke mana ntah hilangnya..hihi”

Bagaimana Vivix membantu slip disk?

  1. Merupakan agen anti-penuaan yang menjaga keanjalan struktur cakera tulang belakang dan mengurangkan risiko slipped disc
  2. Menyokong kesihatan menyeluruh

BAGAIMANA SAYA BOLEH DAPATKAN VIVIX SHAKLEE?

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi Puan Zulaikha ditalian 018-3164133 untuk mendapatkan konsultasi tentang tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Muar dan Tangkak, saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Muar dan Tangkak.

beli-sekarang-juga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge