Wanita Ini Dedah Rahsia Kurus Dan Kulit Berseri Selepas Berpantang.

kurus dan kulit berseri lepas pantang

Sudah pasti selepas bersalin anda memerlukan masa untuk pulih seperti sediakala kerana sepanjang mengandung dan kemudiannya melahirkan bayi, seluruh tubuh dan organ dalaman anda telah mengalami keletihan dan perubahan besar.

Ramai wanita mula risaukan bentuk tubuh badan dan berat idaman selepas bersalin. Hakikatnya ia memang mengambil masa untuk pulih. Namun ada juga wanita yang agak sukar untuk mendapatkan kembali berat idaman masing-masing.

Nah. Ikuti pendedahan wanita ini.

Wanita Ini Dedah Rahsia Kurus Dan Kulit Berseri Selepas Berpantang.

[VIVIX SUPPLEMEN TERBAIK UNTUK IBU BERPANTANG & KULIT CERAH BERSERI]

Saya ambil Vivix sebagai alternatif untuk mengelakkan dari pengambilan lain-lain vitamin sebab saya ni jenis payah nak konsisten kalau nak kena telan banyak-banyak terutamanya bila nak kena telan kapsul atau pun tablet..

Amazing experience bila saya ambil Vivix semasa dalam tempoh berpantangkan baby ketiga saya Qaisarah..

Saya tak ambil apa-apa ubat untuk sembuhkan luka dari klinik ataupun ubat kecutkan rahim dari mana2 klinik swasta..

Luka Bersalin Sembuh Kurang Dari 2 Minggu

Alhamdulilah luka bersalin sembuh dalam masa kurang 14 hari. Anak-anak saya dari sulung sampai la si baby ni semua kena kuning.. Saya hanya upkan dose pengambilan Vivix dari 1 sudu ke 2 sudu daily.

Alhamdulilah bacaan kuning baby back to normal dalam masa 1 minggu.. Syukur sangat-sangat sebab tak payah ulang alik ke hospital. Fobia dengan kakak dan abang dia memang kena refer to hospital sebab bacaan kuning memang tinggi.

Kawan Tegur Kulit Berseri

Yang paling terasa seronok sangat bila dalam pantang kawan-kawan yang datang ziarah mesti tegur kulit saya.. Berbeza sangat-sangat.. Dulu kulit saya kusam.. Tapi sekarang memang agak cerah dan kesan parut-parut lama dah makin hilang…

Masuk kerja selepas pantang ramai yang tanya saya makan apa sebab kulit muka nampak berseri dan cerah.

Suami sendri pun perasan..saya ingt dia saja-saja.. Tapi bila dah kawan-kawan sendri pun cakap benda yang sama..so saya pun perasan memang kulit saya dah tak kusam macam dulu lagi…

Vivix memang terbaik..

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

Cara 1 – Anda boleh terus klik ke VIVIX ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 – Sila hubungi saya ditalian 018-3164133 untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge