Dah 2 Bulan Tapi Luka Czer Saya Masih Belum Baik…

cepatkan luka bersalin sembuh

Assalamualaikum

Perkara pertama yang paling diharapkan ibu-ibu yang menjalani pembedahan caesarean adalah supaya luka jahitan segera sembuh tanpa ada jangkitan atau apa-apa komplikasi.

Dan perkara paling mengerikan bagi ibu yang menjalani proses melahirkan secara caesarean adalah bila jahitan terbuka semula walaupun sudah 2 bulan luka dijahit.

TERIMA MESEJ DARI IBU BERSALIN CZER

Satu hari, saya menerima satu mesej daripada seorang ibu yang cukup kuat.

Ibu ini telah melahirkan anak yang sihat dan comel melalui pembedahan caesarean.

Akan tetapi, setelah 2 bulan melahirkan luka jahitan masih belum pulih sepenuhnya.

Kaki tak boleh diangkat.

Badan terasa sukar bergerak dan berat.

Beliau meminta cadangan dan solusi saya untuk masalah yang beliau hadapi.

Dan saya,

Mencadangkan yang terbaik untuk beliau, bukan sahaja membantu luka agar segera bercantum dan sembuh, lebih dari itu badan terasa ringan dan dalaman dapat dipulihkan.

Alhamdulillah.

Baru 4 hari beliau amalkan, kesan sudah dapat dirasai.

Like a miracle!

Bukan kepalang gembira hati ni saat terima respon dan feedback dari beliau. Alhamdulillah.

Terasa makin teruja saya ingin membantu ibu-ibu lain diluar sana. Nah saya kongsikan testimonial daripada ibu kuat ini.

cara cepat baikkan luka czer BERSALIN

“Salam Sis. Betul la ‘ubat’ vivix ni memang terbaik. Luka saya dah start kering. Takde yang terbuka lagi. Suka sangat vivix. Kaki dah boleh angkat tinggi, badan dah tak rasa berat, luka pun just nice before try vivix. Awesome sangat vivix. 

Saya macam tak percaya dulu. After try oh amazing sangat. Macam magic pun ada sebab kesan dia awal sangat!”

Supplemen Terbaik Selepas Pembedahan

Vivix nie bukanlah ubat ajaib, mahupun ubat-confirm-sihat. Kami yakin dengan Vivix kerana banyak clinical research dah dilakukan ke atasnya. Bukan sekadar omongan kosong, berlandaskan testimoni semata.

Vivix bertindak di peringkat DNA dengan cara melindungi dan memperbaiki sel yang rosak. Ia juga memperbaiki tenaga sel dan menguatkan sel di dalam tubuh. Pengambilannya juga dapat membantu proses penyembuhan luka yang lebih pantas.

Bagaimana Cara Nak Order Vivix?

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan sebotol Vivix hari ini, boleh terus buat pembelian Vivix secara Online di sini (klik). Harga sebotol Vivix ialah RM503.50 sahaja. Pembayaran dengan Kad Debit atau Kad Kredit. Vivix akan dihantar terus kepada anda oleh pihak Shaklee (M).

Berita baik!

Anda boleh beli Vivix pada harga lebih jimat dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee, dan terus nikmati penjimatan sehingga 20%.

Dapatkan 2 botol Vivix, dan dapat keahlian Shaklee percuma + penghantaran kurier percuma seluruh Malaysia + cash rebate bulan hadapan. Penjimatan berganda!

WhatsApp kami di 018-3164133 untuk mendaftar keahlian + pembelian Vivix.

Jadual pemakanan Vivix untuk Ibu Czer dan konsultasi berterusan diberikan eksklusif untuk customer yang membuat pembelian dari kami, CepatSihat.Com sahaja. Harap maklum.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge