Pengalaman Pesakit Bebas Kanser Prostat Stage 3

kanser prostat, punca dan rawatan

Assalamualaikum

KANSER satu perkataan yang cukup menggerunkan bagi setiap masyarakat kerana merupakan antara penyakit yang berisiko tinggi mengundang maut.

Tidak kira muda ataupun tua, lelaki mahu pun wanita, kanser akan menyerang sesiapa sahaja malah penyakit ini menduduki tangga teratas dalam carta jenis-jenis penyakit.

Kanser, sebenarnya ialah sejenis penyakit yang mampu ‘menyerang’ setiap tubuh badan kita, malah boleh dikategorikan sebagai penyakit kronik dalam senyap.

Kanser prostat antara kanser yang cukup popular menyerang kaum Adam yang berumur 50 tahun dan ke atas, malah kanser prostat menduduki tangga keempat jika dibandingkan dengan penyakit kanser lain.

Pengalaman Pesakit Bebas Kanser Prostat Stage 3 Dengan Rawatan Semulajadi

punca kanser prostat dan rawatannya

“Saya baru dapat testimoni kanser patient.

MashaAllah Tabarakallah..patient ni baru habis check up with his doc.

The finding was he is free from cancer cell.

Dia duk amal vivix. Tak sia-sia bagi dia free membership from me.

He is a man.

Dia started dengan kanser prostat stage 3.

Then secondary to his bone.

Ada tumor. After dia dah settle dengan chemo i suggest vivix pada dia.

Dalam 3-4 month jugakla dia consume.

Memang energeticlah dia after that…”

Alhamdulillah.

Allah suruh kita ikhtiar, Allah akan beri hasilnya.

Namun dalam nak berikhtiar tu pilihlah produk yang betul-betul jalani kajian klinikal dan selamat untuk organ dan badan kita.

Sekiranya anda mengalami masalah seperti di atas dan ingin dapatkan Vivix, harga sebotol adalah RM 475.

Dengan setiap pembelian 2 Botol Vivix anda akan dapat :vivix-bottle

  1. PERCUMA KEAHLIAN
  2. HARGA VIVIX pada harga ahli
  3. PERCUMA PENGHANTARAN ke seluruh Malaysia
  4. CASH BACK pada bulan depan

Hubungi Zulaikha 018-3164133 Sekarang juga untuk dapatkannya! Saya akan berikan anda konsultasi Ekslusif agar kesan optimum akan anda perolehi dengan pengambilan Vivix ini.

Anda juga boleh terus membeli Vivix secara terus di bawah ni. Hanya perlu klik dan pilih sama ada anda ingin membeli sebotol Vivix, atau TWIN Pack. Sekiranya anda mengalami masalah untuk membeli, hubungi saya terus ye.

Bertindak sekarang sebelum terlambat!

beli-sekarang

Melaburlah demi kesihatan anda kerana ia tiada galang gantinya.

Zulaikha Ali

018-3164133

ummuayyash87@gmail.com

Disclaimer : Produk Shaklee tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah penyakit.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge