Gembira Diabetes Turun Dari 20 Kepada 10, Masalah Pertuturan Beransur Pulih

cara-turunkan-bacaan-kencing-manis-dengan-pantas

Penghidap diabetes ada ketika tak sedar pun mereka ni dah terkena dengan penyakit ini. Kecuali jika mereka perasan ada gejala dan tanda mereka terlebih ambil gula dalam seharian, mereka boleh lakukan rawatan awal sebagai langkah pencegahan.

Penghidap diabetes juga terdedah kepada beberapa penyakit kronik yang lain. Salah seorang pesakit itu adalah wanita ini. Ikuti pengalaman beliau dan perjuangannya untuk sembuh.

Menghidap Diabetes Dan Masalah Buah Pinggang

Assalamualaikum. Ini maksu kepada Puan Nurul Syazwani. Maksu adik bongsu kepada mak. Mak kata family memang ada kencing manis.

Penyakit keturunan. Bila kena kencing manis comfirmlah sangkut dengan buah pinggang kan. Seram tahu tak. Hahaha.. sebab tu kena cegahĀ dari sekarang.

Mula Amalkan Vivix

Bulan lepas masa melawat Cu (maksu), masa nak balik tu Cu kata nak beli vivix. Untuk buah pinggang. 26 September 2016 hantar Vivix ke rumah Cu.

Lepas explain semua cara makan dan lain-lain, terus je gerak pergi kerja sebab dah lambat. 2 minggu lepas tu whatsapp Cu balik sebab nak follow up. Ok ke tak makan Vivix tu tapi 25 Oktober 2016 baru Cu reply. Huhuhu…

Terkejut Bacaan Kencing Manis Turun

Alhamdulillah!

Terkejut dan bersyukurnya kencing manis Cu turun dari 20 kepada 10. Belum lagi tahap normal but its going there. Syukurrrr sangat sangat. Itu selepas sebotol vivix. Bila sendiri dah rasa bagusnya Vivix ni, mesti akan repeat nak Vivix lagi.

And yes! Cu repeat order her second Vivix! Bila hantar dekat Cu 27 Oktober 2016, Cu pun nampak lebih sihat, muka lebih ceria. Cu kata badan pun rasa sedap sihat. Siap boleh main kejar-kejar dengan angsašŸ˜„

Masalah Pertuturan Semakin Pulih

Sejak kebelakangan ni, Cu ada masalah bertutur dengan baik. Cu tak sihat and tend to lost her vocabulary at times. Tapi bila jumpa Cu haritu dah lancar sikit. Lebih baik dari sebelum ni.

Sebelum ni baca dan promote Vivix boleh bantu tingkatkan fungsi otak. BaruĀ sekarang nampak sendiri dan semakin yakin dengan Vivix. Dengan izin Allah, what Vivix did worth the price!

Is it my eyes playing trick or she does look younger? šŸ˜

cara-turunkan-kencing-manis

Untuk anda yang ada masalah Diabetes boleh cuba dan berikhtiar dengan Vivix ya.

Terus capai phone anda dan contact admin – Zulaikha di talian 018-3164133 sekarang untuk dapatkannya beserta special consult.

KakZue,

Suka bantu anda sihatšŸ¤—

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge