Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Assalamualaikum

Saya pernah dihubungi oleh beberapa insan yang diuji dengan satu penyakit lumpuh separuh muka atau lebih dikenali sebagai Bells Palsy. Apabila diselidik, kebanyakan mereka mendapat serangan penyakit tersebut secara tiba-tiba dan tanpa ada sebarang amaran.

Bayangkan..

Hari ini kita mampu tersenyum riang, bergelak ketawa, menikmati kunyahan makanan yang sedap. Tiba-tiba, bangun pagi keesokan hari, kita dapati sukar untuk tersenyum, susah untuk bertutur bicara apatah lagi untuk mengunyah makanan.

Nikmat yang semalam ditarik sekelip mata tanpa sebarang petanda.

Dengan keadaan wajah yang ‘senget’ sebelah, pasti meruntun jiwa yang diuji sekaligus meranapkan keyakinan diri untuk berhadapan dengan khalayak umum terutamanya.

Ada yang memakan masa berbulan untuk baik, dan tak kurang ada juga yang terpaksa memakan masa sehingga beberapa tahun untuk kembali sembuh.

Namun yang menjadi kerisauan hati bila terpaksa bergantung terlalu lama dengan penggunaan ubat-ubatan yang boleh menjejaskan buah pinggang jika diambil untuk tempoh jangka masa panjang.

20 Tahun Derita Penyakit Bells Palsy, Sembuh Akhirnya …

“Seperti cerita-cerita saya sebelum ni. Kisah dan pengalaman sendiri.

Bagaimana ummi yang menghidap bells palsy lebih 20 tahun pulih selepas mengamakan vivix.

Bagimana suami yang mengalami Vertigo sehingga mengganggu saraf pendengaran kembali sihat dengan vivix.

Kisah anak bujang saya yang hampir terputus jari yang doktor sendiri kata daging  tu dah mati dan mungkin jarinya mengalami kecacatan. Alhamdulillah jarinya seperti normal dan tidak ada apa-apa.”

 

petua bells palsy1

Pengalaman ini dikongsikan sendiri oleh pengamal suplemen Vivix Shaklee yang merasai sendiri kesan baik setelah mengamalkannya. Ya, walau bagaimanapun, seringkali soalan yang kerap saya terima, “Betulke Vivix ni selamat?” “Tiada kesan sampingan ke?”

Jawapan saya, YA.

Vivix adalah suplemen yang diyakini selamat 100% dan tidak memberi kesan sampingan kepada badan kita. Ramuan istimewa dan semulajadi yang terkandung didalamnya sangat membantu penghidap bells palsy untuk mengatasi masalah mereka.

Apapun semuanya atas izin dari Allah. Kerja kita hanya berusaha, berikhtiar dan bertawakkal.

Namun berserah saja tanpa usaha bukan pilihan yang baik.

Sekiranya anda ingin mendapat konsult dari saya berkaitan masalah ini, silakan terus Whatsapp 018-3164133 untuk pertanyaan dan tempahan. Atau anda boleh terus membuat tempahan online dan akan terus dihantar ke rumah anda. PERCUMA PENGHANTARAN.

Apa yang anda laburkan adalah untuk kesihatan anda, buatlah pilihan yang bijak.

Tiada apa dapat membeli sebuah kesihatan yang tak ternilai harganya. Semoga Allah memberikan kesembuhan atas ikhtiar anda ini. Aameen.

beli-sekarang-juga

Leave a Reply

CommentLuv badge

20 Tahun Derita Penyakit Bells Palsy, Sembuh Akhirnya …
Close Menu
×
×

Cart